<

Het wordt pas Echt feest als ... De Erpa's zijn geweest!!!


Erwin Fillee (Er) en Patrick Cousijn (Pa) hebben begin 2014 de handen ineengeslagen om een ouderwetse Carnavalskraker op te nemen.

Erwin Fillee heeft als, E.J.Fillee in het verleden vele singles en albums gemaakt, zijn eerste vinyl single kwam in 1986 uit en werd geproduceerd door Veronica's Adje Bouman.

Daarna volgde nog vele platen.

Patrick zingt ook zijn leven al, maar dan voor hobby. Patrick: We zijn elkaars aangenomen broers. Het is de bedoeling dat we maximaal twee keer per jaar een singletje maken. Eigenlijk net zoals destijds Wim Kersten en de Viltjes, De Twee Pinten of de Deurzakkers. Dat zijn onze voorbeelden. En een echte carnavalsplaat moet geen Aprez ski zijn maar echt polonaise zoals carnavalsmuziek bedoelt is.

"Wat ben je nou voor kerel als je slecht bent voor je kind!" , hun eerste single was een knaller om een feestje op te bouwen, deze werd opgevolgd door "Kom naar Amsterdam" in september 2014. In maart 2015 verscheen "Heb je gedronken, laat je auto staan', en in december 2015 brachten ze als feestnummer het oude Sjakie Schraam-succes "Glaaje op, laat je rijden".

Voor het Carnaval van 2017 maakten ze Nederland onveilig met het originele "We benne de broers van Broer Konijn".

In mei 2018 werd de single "Nieuwe Haring" uitgebracht.
Na de eerder genoemde singles brachten De Erpa's in 2021 samen met Paul Meijaard de hit "Aan de bar moet je wezen uit"
Alle videoclips van de ErPa's staan op de videoclip-pagina.